Köpings Kulturrunda 2023 är slut för denna gång. Tack alla besökare och utställare som gjorde Kulturrundan till ett lyckat evenemang!

Om du är intresserad av att medverka 2024, håll då utkik på denna sida. Det går även bra att maila oss på info@kopingskulturrunda.se.

Kulturrundan-slider-bild-1.jpg
Kulturrundan-slider-bild-2.jpg

Välkommen att bli medlem i
Föreningen Köpings Kulturrunda

 

Från och med den 26 augusti 2023 välkomnar Föreningen Köpings Kulturrunda dig att bli medlem i föreningen.

Föreningen Köpings Kulturrunda är en nybildad förening som bildades vårvintern 2023. Föreningens huvuduppgift är att anordna Köpings Kulturrunda men tanken är också att anordna andra aktiviteter för föreningens medlemmar. Vilka de aktiviteterna blir är inte bestämt än men styrelsen tar gärna emot förslag på aktiviteter från föreningens medlemmar. Som medlem är du med och stödjer arbetet med Köpings Kulturrunda. Du får också möjlighet att delta i de aktiviteter som föreningen kommer att anordna för medlemmarna.

Bli medlem i Föreningen Köpings Kulturrunda.

För att bli medlem i Föreningen Köpings Kulturrunda betalar du medlemsavgiften som 2023/2024 är 150 kronor per person till antingen föreningens swishnummer eller bankgironummer.
Det är väldigt viktigt att du skriver ditt namn och sedan skickar ett meddelande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med: namn, personnummer, adress, telefonnummer och mejladress.

Swish: 1231519321
Bankgironummer: 111-9064
Betalningsmottagare: Föreningen Köpings Kulturrunda

 
Köpings Kulturrunda sponsras av:

 

sparbanken