Nu har vi passerat vårt uppsatta mål på 25 deltagare till Köpings Kulturrunda 2024! Det betyder att Köpingsborna ännu ett år har möjlighet att stifta bekantskap med våra lokala bildkonstnärer, skulptörer och konsthantverkare. I år genomförs kulturrundan 7-8 september kl 11:00-16:00.

Gemensamma utställningar sker liksom tidigare år på Forum, Studieförbundet Vuxenskolan och Hotell Scheele, därutöver öppnas egna ateljéer och separatutställningar på enskilda platser. Köpings Konstförening medverkar liksom våra lokala studieförbund. Missa inte samlingsutställningen på Köpings museum där alla deltagare visar upp ett varsitt verk. Samlingsutställningen på Köpings museum pågår mellan lördag 24 augusti (vernissage kl 13:00) till kulturrundans slut söndag 8 september.

Under sommaren kommer hemsidan att uppdateras med en presentation av alla medverkande och utställningskartan där deltagarnas lokaler märkts ut. Broschyrer med utställare och karta läggs ut i olika lokaler i Köping från mitten av augusti. Säkrast hittar ni broschyren på Köpings stadsbibliotek och på Köpings museum.

Svar på de vanligaste frågorna hittar du i FAQ i menyn.
Välkommen!

Kulturrundan-slider-bild-1.jpg
Kulturrundan-slider-bild-2.jpg

Välkommen att bli medlem i
Föreningen Köpings Kulturrunda

 

Från och med den 26 augusti 2023 välkomnar Föreningen Köpings Kulturrunda dig att bli medlem i föreningen.

Föreningen Köpings Kulturrunda är en nybildad förening som bildades vårvintern 2023. Föreningens huvuduppgift är att anordna Köpings Kulturrunda men tanken är också att anordna andra aktiviteter för föreningens medlemmar. Vilka de aktiviteterna blir är inte bestämt än men styrelsen tar gärna emot förslag på aktiviteter från föreningens medlemmar. Som medlem är du med och stödjer arbetet med Köpings Kulturrunda. Du får också möjlighet att delta i de aktiviteter som föreningen kommer att anordna för medlemmarna.

Bli medlem i Föreningen Köpings Kulturrunda.

För att bli medlem i Föreningen Köpings Kulturrunda betalar du medlemsavgiften som 2023/2024 är 150 kronor per person till antingen föreningens swishnummer eller bankgironummer.
Det är väldigt viktigt att du skriver ditt namn och sedan skickar ett meddelande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med: namn, personnummer, adress, telefonnummer och mejladress.

Swish: 1231519321
Bankgironummer: 111-9064
Betalningsmottagare: Föreningen Köpings Kulturrunda

 
Köpings Kulturrunda sponsras av:

 

sparbanken