Köpings kulturrunda 2024 genomförs 7-8 september. Om du vill vara med och visa upp din konst eller ditt hantverk anmäler du dig via blanketten Anmälningsblankett 2024, högst upp till höger på sidan. Sista anmälningsdag är söndag 12 maj.

2023 blev kulturrundan ett lyckat evenemang med 52 utställare och många besökare. Vi hoppas även i år att kunna visa upp en mångfald av skaparlust och konstnärliga uttryck. Tveka inte att anmäla dig!

Svar på de vanligaste frågorna hittar du i FAQ i menyn.
Välkommen!

Kulturrundan-slider-bild-1.jpg
Kulturrundan-slider-bild-2.jpg

Anmälan till Köpings Kulturrunda 2024
I anmälningsblanketten kommer du även att få uppge den information som behövs till katalogen och hemsidan www.kopingskulturrunda.se. Se därför till att ha en bild på ett av dina verk till katalogen och ytterligare några bilder till hemsidan, samt den korta presentationen av dig själv som du vill ska stå med på hemsidan. Amälan för medverkan ska skickas in senast 12 maj. Om du inte har bilder att skicka in just nu går det bra att komplettera med dem senast 14 juni. Använd då samma formulär och bifoga bilderna.
Ett informationsmöte för alla utställare kommer att hållas i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler vecka 20. Dag och tid mailas till alla deltagare i god tid innan.
Om du har frågor om anmälan, kontakta oss på info@kopingskulturrunda.se.

Din information:
Uppgifter till katalogen:
Uppgifter till hemsidan:
 
Köpings Kulturrunda sponsras av:

 

sparbanken