Nu har vi passerat vårt uppsatta mål på 25 deltagare till Köpings Kulturrunda 2024! Det betyder att Köpingsborna ännu ett år har möjlighet att stifta bekantskap med våra lokala bildkonstnärer, skulptörer och konsthantverkare. I år genomförs kulturrundan 7-8 september kl 11:00-16:00.

Gemensamma utställningar sker liksom tidigare år på Forum, Studieförbundet Vuxenskolan och Hotell Scheele, därutöver öppnas egna ateljéer och separatutställningar på enskilda platser. Köpings Konstförening medverkar liksom våra lokala studieförbund. Missa inte samlingsutställningen på Köpings museum där alla deltagare visar upp ett varsitt verk. Samlingsutställningen på Köpings museum pågår mellan lördag 24 augusti (vernissage kl 13:00) till kulturrundans slut söndag 8 september.

Under sommaren kommer hemsidan att uppdateras med en presentation av alla medverkande och utställningskartan där deltagarnas lokaler märkts ut. Broschyrer med utställare och karta läggs ut i olika lokaler i Köping från mitten av augusti. Säkrast hittar ni broschyren på Köpings stadsbibliotek och på Köpings museum.

Svar på de vanligaste frågorna hittar du i FAQ i menyn.
Välkommen!

Kulturrundan-slider-bild-1.jpg
Kulturrundan-slider-bild-2.jpg

Anmälan till Köpings Kulturrunda 2024
I anmälningsblanketten kommer du även att få uppge den information som behövs till katalogen och hemsidan www.kopingskulturrunda.se. Se därför till att ha en bild på ett av dina verk till katalogen och ytterligare några bilder till hemsidan, samt den korta presentationen av dig själv som du vill ska stå med på hemsidan. Amälan för medverkan ska skickas in senast 12 maj. Om du inte har bilder att skicka in just nu går det bra att komplettera med dem senast 14 juni. Använd då samma formulär och bifoga bilderna.
Ett informationsmöte för alla utställare kommer att hållas i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler vecka 20. Dag och tid mailas till alla deltagare i god tid innan.
Om du har frågor om anmälan, kontakta oss på info@kopingskulturrunda.se.

Din information:
Uppgifter till katalogen:
Uppgifter till hemsidan:
 
Köpings Kulturrunda sponsras av:

 

sparbanken