Välkommen till Köpings Kulturrunda 2024!
I år genomförs kulturrundan 7-8 september kl 11:00-16:00.

Gemensamma utställningar sker liksom tidigare år på Forum, Studieförbundet Vuxenskolan och Hotell Scheele, därutöver öppnas egna ateljéer och separatutställningar på enskilda platser.

Missa inte samlingsutställningen på Köpings museum där alla deltagare visar upp ett varsitt verk. Samlingsutställningen på Köpings museum pågår mellan lördag 24 augusti (vernissage kl 13:00) till kulturrundans slut söndag 8 september.

Svar på de vanligaste frågorna hittar du i FAQ i menyn.
Välkommen!

Collage-2024.jpg
Collage-2024.jpg

 

KAK Slöjd- och Hantverksförening

  • Utställningssplats 6: Studieförbundet Vuxenskolan, Storagatan 21, 73131 Köping

  • Om Köping, Arboga, Kungsör Slöjd- och Hantverksförening: Köping, Arboga, Kungsör Slöjd- och Hantverksförening ordnar Slöjdaktiviteter i KAK regionen och vill bevara kunnandet om slöjdmaterial och slöjdtekniker. Vi gillar samtidigt att vara nyskapande och utveckla slöjden.

    Vi anordnar även kurser, träffar, studieresor, utställningar och föreläsningar på temat slöjd.

    Vi vill sprida slöjd och skaparglädje och bjuder in till prova på aktiviteten ”Smycka dig med Lin” under Köpings Kulturrunda. Material och verktyg finns på plats samt färdiga smycken att inspireras av.  Representanter från föreningen finns på plats och hjälper till. Aktiviteten är gratis och det som skapas får tas med hem av den som gjort smycket.

    Välkomna att slöjda med oss.

  • Instagram: kak_slojd
  • Facebook: KAK Slöjd

     

 
Köpings Kulturrunda sponsras av:

 

sparbanken