Välkommen till Köpings Kulturrunda 2024!
I år genomförs kulturrundan 7-8 september kl 11:00-16:00.

Gemensamma utställningar sker liksom tidigare år på Forum, Studieförbundet Vuxenskolan och Hotell Scheele, därutöver öppnas egna ateljéer och separatutställningar på enskilda platser.

Missa inte samlingsutställningen på Köpings museum där alla deltagare visar upp ett varsitt verk. Samlingsutställningen på Köpings museum pågår mellan lördag 24 augusti (vernissage kl 13:00) till kulturrundans slut söndag 8 september.

Svar på de vanligaste frågorna hittar du i FAQ i menyn.
Välkommen!

Collage-2024.jpg
Collage-2024.jpg

 

Ann-Christin Keitel

  • Utställningssplats 5: Forum, Västra Långgatan 2, 73130 Köping
  • Om Ann-Christin: Hej! Jag heter Ann-Christin ( Kickan) Keitel, kallas mest för Kickan. Jag har bott hela mitt liv i våran mysiga stad Srboga, gift med min man Leif ( som jobbar hos Samuelssons måleri, Arboga) och vi har tre vuxna döttrar och 5 barnbarn som också bor i Arboga. År 2012 blev jag sjuk på jobbet och drabbades av utmattningssyndrom. Målandet har varit som terapi för mig och läkande under min långa sjukdomsperiod. Signerar mina tavlor med mitt andra namn ” Aline”, gillade det inte som yngre men nu tycker jag att det är fint. Så länge jag tycker att det är kul och givande kommer jag att fortsätta måla, nu har jag ju tiden när jag blivit pensionär.

  • Konstform: Måleri, Vedic Art, Akryl, Vattenbaserad olja

  • Telefonnummer: 073-4164450
  • E-postadress: kickan.keitel@hotmail.se
  • Instagram: kickan_art, kickanaline

     

 
Köpings Kulturrunda sponsras av:

 

sparbanken